Groepsgiveaway Lente 2014

Vorige herfst was de groepsgiveaway een groot succes. Dus toen de oproep kwam of ik dit voorjaar mee wilde doen, hoefde ik daar niet lang over na te denken. En het is weer een hele leuke groep geworden. Iedereen die meedoet, heeft een mooie giveaway voor je in petto. Het lijstje van deelnemende blogs vind je onderaan dit bericht.

 

Ik ben me meer en meer bewust van de kleine dingen in het leven. Dankbaar zijn om kleine dingen, gelukkig zijn met wat er is en niet steeds streven naar meer en anders. Dat betekent niet dat ik op mijn lauweren rust en alles wel best vind. Het gaat meer om tevreden zijn en van daaruit volgende stappen maken. In plaats van denken: 'het moet beter, want het is nu niet goed', wil ik blij zijn met waar ik nu sta en van daaruit verder denken en plannen maken.

Daarom probeer ik regelmatig stil te staan bij de dagelijkse dingen. Samen met mijn gezin. Dat doen we sinds 2013 onder andere door fijne dingen en gelegenheden op een briefje te schrijven. En die briefjes stoppen we in onze memory jar. Een herinneringen potje waar we allerlei papiertjes in stoppen. Briefjes waarop staat dat de zwemles goed ging, dat we zo gezellig bij oma op de koffie gingen, dat het leuk spelen was in de speeltuin, dat we een lekker toetje hebben gegeten of dat de eerste sneeuw viel. Een concertkaartje of filmticket gaat er ook in, en de stempelkaart van die mooie wandeltocht ook.

We beginnen met onze memory jar op 1 januari, door het jaar gaan al die briefjes en papiertjes erin. Op oudjaarsavond maken we de pot open en komen al die kleine, fijne, leuke momenten nog eens voorbij. Het is geweldig leuk om zo het jaar nog eens door te nemen. Al die kleine mooie momentjes, die anders snel naar de achtergrond verdwijnen, passeren dan nog eens de revue. Nu maken wij een memory jar voor een heel jaar. Maar je kunt het bijvoorbeeld ook voor de vakantie doen. Stop er briefjes in met wat je die dag gedaan hebt. Schrijf op hoe het weer die dag was. Doe er ook museumtickets, buskaartjes of toltickets in. En als je een wat grotere (pindakaas)pot gebruikt, kun je ook souvenirs als schelpen, takjes, stenen, servetjes, suikerzakjes of ijsstokjes aan de pot toevoegen. 

Natuurlijk is het bij ons geen gewoon jampotje. Omdat de memory jar het hele jaar in huis, in de woonkamer staat, maak ik er altijd een decoratieve pot van. Zodat die het hele jaar leuk staat in huis en gezien mag worden. 

En wat is nu mijn giveaway? Juist ja, een memory jar. Voor jou om al die kleine, fijne, makkelijk te vergeten momentjes in te stoppen. Of om je komende vakantie in te bewaren.

AWD Memory jar | groepsgiveaway spring 2014

De winnaar van deze groepsgiveaway krijgt niet alleen deze mooie memory jar. Ik doe er ook nog een set memorybriefjes bij, om je herinneringen op te schrijven en in de pot te doen. 

Wat moet je doen om kans te maken op deze giveaway? 

  • Vertel in een reactie op dit blog van welke kleine alledaagse momenten jij ontzettend kunt genieten.
  • Je kunt deelnemen aan deze giveaway vanaf vandaag tot en met 31 mei 2014; 23:59u CET.
  • Vanwege de verzendkosten van de giveaway is deze alleen open voor deelnemers vanaf 18 jaar met een nederlands of belgisch adres.
  • Zorg dat je reactie voldoet aan de voorwaarde, anders ding je niet mee naar de memory jar!
  • Uit de geldige reacties loot ik via randomizer een winnaar.
  • Die winnaar maak ik op dinsdag 3 juni 2014 om 21:00u bekend wie gewonnen heeft via dit blog en ook via twitter en facebook.
  • Zorg wel dat je daarna binnen 10 dagen contact opneemt, anders verloot ik de memory jar opnieuw.

En dan nu de lijst van deelnemende blogs. Breng ze allemaal een bezoekje om te zien wat voor leuks ze weggeven. Ik kan je alvast verklappen dat het stuk voor stuk schitterende giveaways zijn.

Priscilla: http://www.priscillicious.com/

Irene: http://www.imdirky.nl

Mariska: https://mariskaswapt.wordpress.com/

Tessa: http://haakfreubeltjes.blogspot.nl/

Carolien: http://blog.kralalien.nl/

Ester: http://essspecially.blogspot.nl/

Mammalous: http://www.mammalous.nl/

Maaike: http://www.maaikoe.blogspot.nl/

Nicole: http://nicollie.wordpress.com/

Mara: http://www.maramaakt.nl/

Esther: http://www.epsiej.wordpress.com/

Veel plezier met het lezen van al die geweldige blogs en succes als je deelneemt aan een of meerdere giveaways!

AWD Memory jar | Goepsgiveaway lente 2014

Tags: creatief, giveaway, blog, handgemaakt, groepsgiveaway, memoryjar, zelfgemaakt, herinneringen, souvenirs

Reacties   

#17 s.paulissen 28-05-2014 13:21
Wat een leuk idee. Op swap-bot komt ook weleens een swap voorbij met wenskaartjes of spreuken in een pot. Leuk hoor!
Citeer
#16 Stephanie Herlaar 25-05-2014 14:55
Wat een bijzonder idee ... we zitten hier net in een heel verdrietige situatie, we hebben afgelopen donderdag afscheid moeten nemen van onze hond Antay: het leven zonder hem is nog niet zo makkelijk voor ons drietjes (man, vrouw en andere hond). Leuke dingen zien is dan wat minder makkelijk!! Zo’n prachtige pot dwingt je dan wel tot het kijken naar leuke dingen!
Citeer
#15 Geeske Post 23-05-2014 07:45
Wat ontzettend gaaf zo'n idee. om een jaar lang de mooie dankbare momenten op briefjes te schrijven. op het moment ben ik erg dankbaar dat mijn man na een half jaar werkloos te zijn geweest, een tijdelijke baan heeft. Best intensief om nog niet een jaar getrouwd te zijn, en dan meteen werkloos zijn, maar ik ben dankbaar dat er toch werk op ons pad is gekomen. Daar genieten we erg van. De weekenden worden weer bijzonderder, omdat dat echt weer tijd is om samen te zijn! Voordat ik het vergeet, ik doe natuurlijk graag mee met deze give away! :P
Citeer
#14 Jikke 22-05-2014 18:56
Ik doe graag mee! Ik zag dit idee al eens voorbij komen en zou het graag uit willen voeren.
Citeer
#13 Antje 19-05-2014 11:09
Wat een leuk potje zeg! Volgens mij won ik vorige keer al bij jou, ik ga in ieder geval dit idee onthouden... Leuke dingen doen is wel een dingetje zeg maar...
Citeer