• Start
  • Blog
  • Summer Pattern | Dutch Choice Sep 2018

Summer Pattern | Dutch Choice Sep 2018

Niet alleen in real life heb ik vakantie gehouden, ook online ben ik weinig aanwezig geweest. Het was tijd om op te laden en bij te komen, samen met mijn gezin. Inmiddels gaan mijn kinderen alweer een paar weken naar school en ben ik weer aan het werk.

Bij deze kan ik jullie voorstellen aan mijn bijdrage voor de nieuwe Digiscrap Dutch Choice: Summer Pattern.

De Digiscrap designers hebben met een zacht nazomerend kleurenpalet gewerkt om de Dutch Choice producten van september 2018 te ontwerpen. Omdat we allemaal dezelfde kleuren hebben gebruikt, kun je de producten van de designers makkelijk met elkaar combineren. Alles past bij elkaar. 

Vanaf vandaag kun je alle Dutch Choice September producten in de winkel vinden. Ter introductie ontvang je het eerste weekend, 7,8 en 9 september 2018, 20% korting op deze producten. 

Mijn bijdrage deze maand is de Summer Pattern | Collection

Summer Pattern | Collection | AWD | available @ digiscrap.nl

De Summer Pattern Collection bestaat uit vier kits, die je ook allemaal afzonderlijk kunt aanschaffen. 

Van links naar rechts en van boven naar beneden: Summer Pattern | Papers; Summer Pattern | Elements; Summer Pattern | MasksSummer Pattern | Quickpages

Summer Pattern | Papers | AWD | available @ digiscrap.nl Summer Pattern | Elements | AWD | available @ digiscrap.nl

Summer Pattern | Masks | AWD | available @ digiscrap.nl Summer Pattern | Quickpages | AWD | available @ digiscrap.nl

Voor het eerst heb ik Quickpages gemaakt. Dit zijn kant en klaar pagina's waar je alleen nog een foto aan toe hoeft te voegen. Maar ik heb ze ook zo gemaakt, dat je er zelf aan toe kunt voegen, veranderen en weglaten. Ben je benieuwd hoe ik quickpages gebruik, houd deze site dan in de gaten. Binnenkort plaats ik een voorbeeld met tutorial over het werken met quickpages. Hier alvast een voorbeeld gemaakt met een van de Summer Pattern Quickpages, aangevuld met andere materialen uit de Summer Pattern Collection.

Mini stoomtreintjes, gemaakt met Summer Pattern | Collection | AWD | available @ digiscrap.nl

 

 

Tags: AnjaWensDesigns, digiscrap.nl, Dutch Choice, Summer Pattern, quickpage