• Start
  • Blog
  • Instaframes | fotoframes met direct klaar look

Instaframes | fotoframes met direct klaar look

Mijn nieuwste kit is Instaframes. Met deze fotoframes kun je makkelijk een direct klaar look geven aan je foto's. Alsof ze gemaakt zijn met een Polaroid of Instax camera.

VAKANTIEFOTO'S 

In vakantietijd maken we extra veel foto's.

Ik heb mijn smartphone continu bij de hand om de uitzichten, leuke pleintjes en bijzondere plekjes vast te leggen. Man en kinderen moeten natuurlijk ook op de foto. En niet te vergeten mijzelf, dus ook selfies maken. 

Zo nu en dan vind ik het ook ontzettend leuk om foto's te maken met mijn Mini Instax. Deze compacte direct klaar camera maakt fotootjes op credit card formaat. En die hebben natuurlijk dat onmiskenbare witte lijstje. 

 

AWD | Instaframes | available @ digiscrap.nl 

 

INSPIRATIE

Met deze Instaframes kun je het Polaroid/Instax effect bereiken zonder dat je er een speciale camera voor nodig hebt.

Je kunt de Instaframes uiteraard gebruiken in je digitale scrappagina's. Je kunt je foto's ook eerst opmaken met een passen instaframes en ze daarna printen om in je pocket pages of memory planner te verwerken.

De verschillende formaten bieden veel mogelijkheden. In de kit vind je bovendien naast de gebruikelijke .png bestanden ook .psd (photoshop) bestanden, die voorzien zijn van een bijpassend fototemplate. Daarnaast kun je kiezen of je de frames met of zonder schaduw gebruikt, want beide versies zitten er in.   

En heb je geen zin in een wit frame, gebruik ze dan als masker en clip er bijvoorbeeld een paper aan. Zo geef je de Instaframes een heel eigen look, die perfect bij de pagina past.

 

Vriendenboekje | with Instaframes by AWD

 

KORTING

Omdat het vakantie is, krijg je extra lang korting op de Instaframes. Vanaf vandaag tot en met 10 augustus gaat er 20% van de prijs af.

Bovendien heb ik voor mijn bloglezers een leuk voordeel. De eerste 5 mensen die de Instaframes bestellen met code InstaZomer, krijgen zelfs 30% korting. De code is ook geldig tot en met 10 augustus 2016. 

Tags: AnjaWensDesigns, digiscrap.nl, digitaal scrapbooken, digital scrapbooking, AWD